0 Produse 0,00 RON
>

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

POLITICA DE SECURITATE CU PRIVIRE LA PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

CU PRIVIRE LA PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

1. Reguli generale

In conformitate cu prevederile Legii 677/2001 cu modificarile si completarile ulterioare, EL UNICO PARADIS S.R.L., o societate constituita si functionând în conformitate cu legea română, cu sediul social în Popesti Leordeni, Sos. Oltenitei nr. 218, birou 2, judetul Ilfov, România, înregistrata în Registrul Comertului sub nr. J23/407/2001, cod unic de înregistrare 13915420 („El Unico Paradis SRL”), prelucreaza date cu caracter personal, cu respectarea principiilor mentionate in continuare, in scopuri legitime.

Prelucrarea datelor se realizeaza prin mijloace manuale şi automate, cu respectarea cerintelor legale si in conditii care sa asigure securitatea, confidentialitatea si respectarea drepturilor persoanelor vizate.

Prezenta sectiune este disponibila in limba romana si limba engleza. In caz de divergenta intre cele doua versiuni, cea in limba romana va avea prioritate.

2. Principiile prelucrarii datelor cu caracter personal

Prelucrarea datelor se face cu respectarea urmatoarelor principii:

  • Notificarea

Operatorul este notificat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal, numar inregistrare in Registrul General : : 0000282.

  • Legalitatea

Prelucrarea Datelor Protejate se face in temeiul si in conformitate cu prevederile legale.

  • Scopul bine-determinat

Orice prelucrare de Date Protejate se face in scopuri bine determinate, explicite si legitime, adecvate, pertinente si neexcesive prin raportare la scopul in care sunt colectate.

  • Confidentialitatea

Datele Protejate sunt prelucrate si folosite conform Politicii de confidentialitate a datelor personale si nu vor fi folosite in niciun mod care contravine acestei politici; Datele Protejate colectate sunt folosite numai pentru scopul in care sunt colectate.

  • Informarea

Informarea se face de catre operatorul care prelucreaza datele personale ale persoanei vizate.

  • Protejarea persoanelor vizate

Persoanele vizate au dreptul de acces la datele care sunt prelucrate, de a interveni asupra acestora, de opozitie si de a nu fi supuse unei decizii individuale, precum si dreptul de a se adresa Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal sau instantei de judecata pentru apararea oricaror drepturi garantate de lege, care le-au fost incalcate.

  • Securitatea

Masurile tehnice si organizatorice de securitate a datelor cu caracter personal sunt stabilite pentru protejarea Datelor Protejate impotriva distrugerii accidentale sau ilegale, pierderii, modificarii, dezvaluirii sau accesului neautorizat (accesul la bazele de date ale utilizatorilor se face pe baza de nume utilizator şi parola). Posibilitatea de alterare a datelor accesate este protejata prin [firewall, precum si de solutii antivirus actualizate permanent].

 

Newsletter
Acest site utilizeaza cookies. Continuarea navigarii reprezinta acceptul politicii de utilizare cookies a El Unico. Afla mai multe.